TORSDAGSTIPSET

Jeg skal bli bedre til å lage ting! Dette lovte jeg meg selv dyrt og hellig da jeg planla den nye bloggen min. Klokka går litt for fort, og det er vanskelig å prioritere klipp, lim og puslerier i en hverdag som raser avgårde.

IMG_9671

Men de gangene jeg finner frem noen trådstumper, en saks og kanskje litt papir eller garn, da er jeg ekstra tilstede, fokusert på noe annet enn mobilskjermer og husvask. Og det er i disse stundene jeg lover meg selv en ekstra gang at dette er noe som skal prioriteres.

IMG_9676

Her en kveld tok jeg et dypdykk ned i en eldgammel sinkbalje som er full av gamle kongler og lerkegrener. Noen små kongler ble plukket av grenene, og jeg fant en gammel kvist som gjorde nytten som oppheng.

IMG_9679

En liten kongleuro tjener nå som et aldri så lite naturinnslag på stuedøra vår. En stuedør og en inngang til rommet vi forøvrig fant da vi tok av platene som lå utenpå tømmeret.

IMG_9669

 Dette var verdens enkleste tips om du vil pusle med noe lite som gir raske resultater. Jeg så dette første gang hos Anmagritt, som igjen har hentet inspirasjon hos Fine Little day.

IMG_9684

Det trengs nok et par kongler til, kanskje jeg får hjelp av noen små jentehender senere i kveld? Kanskje samtidig med at veven jeg har kjøpt settes frem på bordet. Ja, det på høy tid å få inn en dose DIY i hverdagen.

Ønsker dere en fin dag!

//MARTHE//

Marthe Holien Bø3 Comments