VINTERLYSET

For oss lysnerder er vinterlyset noe av det vakreste som finnes. Når det er hvitt ute, solskinnet er mykt og lavt- da er det ekstra gøy å ta bilder i stua, som er det lyseste rommet hos oss.

IMG_9745

Jeg var i København og Oslo i forrige uke, og der andre handler klær og interiør, ser jeg etter vakre blomster (det skal vel strengt tatt sies at kofferten fylles med både klær og interiør i tillegg). To store buketter med disse blomstene jeg ikke kan navnet på ble med hjem. Gøy å handle blomster når du slipper å blakke deg på det.

IMG_9748

Og det var ikke tilfeldigvis noen av dere som fant en mystisk, gråpapirbekledd pakke på et av Gardermoens toaletter forrige uke? Det var i såfall et av mine kjæreste kjøp fra Københavns fristende blomsterbutikker: et eucalytustre. Et helt tre, dere! Og med treet glemt og mystisk pakket inn utløste jeg sikkert både bombealarm og det som verre var. Beklager, Oslo lufthavn!

IMG_9753

 Vakre magasiner får også alltid bli med hjem fra byopphold. Enn så lenge ligger de inntakt og komplette, men bare vent til jeg får herjet en runde med saksa. De inspirerende fotografiene i bladet er fine å lage bildevegger og moodboards med. Gleder meg!

IMG_9743

Så i dag nytes vinterlyset. Med nye magasiner, utsikt til vakre blomster og en kaffetår i koppen. Og hjertet er vamt etter alle de gode ordene deres i forbindelse med den nye bloggen.

Tusen takk for heiarop på Instagram (@marsipanogsmilefjes), Facebook og her på bloggen.

//MARTHE//

Marthe Holien Bø3 Comments