Stueforandringer

Jeg elsker hvordan en spontan tur innom bruktbutikken kan resultere i "ny" stue. For meg er det ren magi at et møbel har så stor påvirkningskraft på omgivelsene sine at det fører til et helt annet uttrykk i rommet.
Her er stua vår før. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve noe annet enn den store, litt bastante (og for meg, utdaterte, skuffeseksjonen)
Og her er hva jeg kom hjem med fra bruktbutikken. En teakkommode som forandret hele stua. Nå ble det mer moderne, luftigere og lysere.
Det beste er at jeg forandret uttrykket i stua ved hjelp av ting jeg hadde fra før, da med unntak av kommoden. Man trenger ikke svi av visakortet for å skape følelsen av et nytt rom, og det er en god interiørfilosofi å ha med seg.
 Og ikke minst så er det gøy å ha nye fotomotiv å leke seg med. Skulle kanskje aller helst hatt noen til å fotografere meg mens jeg bar tunge kommoder og bord opp og ned trappa, der jeg ble stående fast midtveis og omtrent knakk en tå i forsøket på å berge skap, trapp og kropp. Det tar på å flytte.
 Pus, mann og barn viste omtrent samme entusiasme over flyttingen som meg, så da er vi jublende glade alle sammen.
Forandring fryder!
 
Hvilken stue liker du best?
Marthe Holien Bø6 Comments