#WeLoveSaga

Jeg har et kjempekult samarbeid med Saga Hotel Oslo, hvor du kan vinne hele hotellet for en natt. Ja, du leste riktig, hele hotellet. 
Lørdag 28. mars, rett før påske, kan du ta med hele familien din, venneflokken, bedriften din eller bryllupet ditt og flytte inn på Saga Hotel Oslo. Sengene vil være oppredde, restauranten, baren og de ansatte vil stå klar for dere.

 Saga har blant annet fått ´Merket for god design´, og er kåret til det 8. beste hotellet i Norge. Jeg har vært der selv, og kan virkelig gå god for hotellet.

For å vinne må dere kommentere under dette innlegget eller innlegget som omhandler konkurransen på Saga Hotels Facebookside. Skriv gjerne en begrunnelse for hvorfor du vil vinne. 10 vinnere trekkes 25. februar, hvor alle får en natt på hotellet. Hovedvinneren, som får hele hotellet for en natt, kåres 1. mars. 
Dette blir gøy!