Mykt lys på veggen

Ser dere det? Ser dere at det nesten, nesten er antydninger til sol på veggen vår? Et mykt lys strøk flyktig forbi tømmerveggene i dag, kjærtegnet den grove teksturen med et hint om hva som kommer. Jeg visste ikke hva sola betydde for meg før jeg flyttet til Vestlandet og mistet den i vintermånedene.
Men nå går vi mot lysere tider, vi kjenner det hver eneste dag. Og i slutten av måneden kan vi bake solboller og feire at sola har klart kampen med å klatre over fjelltoppene.

Dagen i dag startet rolig. Med bok (har planer om å pløye gjennom hele forfatterskapet til Margareth Skjelbred, hun skriver så uendelig vakkert), scones i ovnen og kakao i koppen. Januar viste seg å bli travel, så da er det viktig med disse pausene.
Ja, og i går gjorde jeg noen fine bruktkupp. Seks emaljerte kopper som den brune på bildet, og en flott hingst som har gallopert opp i Stringhylla. For å ikke snakke om Luxo-lampa og teakskjenken, men de får dere se senere.

Nå er det helg, håper den blir fin for alle og enhver.
God helg!

Ps: Selv om sola er den fineste lyskilden av dem alle, er jeg innmari glad i lamper også. Henger meg på NIBs utfordring med dette innlegget, der de lurer på hvordan vi lyssetter hjemmet vårt.