FujiLOVE

Før jul ringte jeg en fotoglad kompis og bønnfalte han om å selge meg sitt Fujifilm X100s. Selv om han var ganske så bestemt på å ikke selge, klarte jeg tilslutt å overbevise han om at jeg trengte kameraet mer enn han. Så argumentert, så gjort. Kameraet ble mitt. 
Kameraet var en belønningsgave til meg selv, etter at jeg klarte meg gjennom årsvikariatet som biblioteksjef uten å styre bibliotekskuta nedenom og hjem. Jeg har ikke alltid vært sikker på at jeg kom til å seile trygt inn til kai, men da det faktisk skjedde unnet jeg meg en gave.
Og vi har blitt gode venner, Mr. Fujifilm og jeg. Vi har allerede overnattet på hotell sammen, og vandret gatelangs i Gøteborg og Århus. Vi liker oss på utenlandsturer, og min nye venn trives særdeles godt når han får fange bybilder. Vi øver oss fremdeles på interiørbilder.

Skinnreima er fra Maru the circle brand, og er en gave fra nevnte fotokompis. 

Jeg gleder meg til nye eventyr med det lille, kjekke kameraet. 
Håper nettopp du blir med på noen av dem.
Fin uke til dere!