Dansk design på føttene

Det snør, det snør, tidelibom. Og det ser ikke ut til å stoppe her i Stryn. Tykke dyner har lagt seg rundt husmurene, låven og uthus. Plommetrærne har på hvit genser på langstrakte armer.

Gleden når små jenter våkner om morgenen og ser gledestrålende på at lubne snøfiller danser mot bakken er vinterlykke på sitt beste, og når de viltre fillene etterhvert har lagt seg og innbyr til basing og lek er det viktig å være tørr og varm på beina.

Jentene mine har vært så heldige å få teste dansk design på føttene sine i vinter, i form av sko fra ByKier. Og både jeg og jentene har skjønt at vi er ekstra glad i dansk design og kvalitet. ByKier har nettopp åpnet nettbutikk i Norge, og har i den anledning flotte åpningstilbud. Og som alltid, fri frakt.

Hurra for snøen, hurra for lek, dans og moro i vårt hvite vinterland. Og hurra for varme, tørre barneføtter i fine sko.
Nå skal vi ut å leke!
Strålende januarhelg til dere!

//Innlegget er laget i samarbeid med ByKier//