Interiørinnfall

Noen netter er ekstra lange, og det er i disse  ekstra lange nattetimene, de som snegler seg avgårde og får deg til å tvile på at det noensinne vil bli dag igjen, det er da jeg får disse interiøranfallene. Innfallene om å flytte en sofa, male en vegg, kanskje til og med rive en vegg. Det sistnevnte har til gode å bli satt ut i live, og vil vel heller ikke falle i god jord hos husbonden og gårdeier. 
Men i en av disse nattetimene, nattsvart og vintermørk, stille og trygg, kom jeg på at jeg ville flytte den store, hvite Ektorpen vår bort fra kjøkkenet og opp på loftstua. Sofaen er for hvit til å bo på et kjøkken, den må vaskes for ofte, og det er tiltak og blir sjelden gjort. Jeg fikk rett og slett nok av smoothieflekker,  brødsmuler og melkesøl. Sofaen (og sinnet mitt) måtte skånes.

Som et midlertidig resultat har vi satt opp en enkel pallesofa, men jeg må innrømme at jeg er rimelig lei disse pallene, og planen er å kle de inn. Noen prosjekter må man lage seg når det snart er et nytt år. 

Det har kommet nye ting i hus, blant annet tre String Pocket, som jeg har kjøpt av et gavekort jeg vant hos NIB. POV, Globo og fine vaser og lysestaker fra Kähler er julegaver fra kjære venner. 

Kjøkkenet ble helt annerledes, men vi liker det alle som bor her. Akkurat nok plass til at to jenter kan se på barne-tv på den lille kjøkken-tv´en, nok til ei stille stund på kvelden med bok i fanget, akkurat nok plass til et par middagsgjester som venter i sofaen mens vi kokkelerer på andre sida av kjøkkenøya.
Håper jula har vært god for dere alle! Vi har hatt en av de mer avslappa, sosiale, fine romjulsdagene på lenge, og i dag ønsker vi kjære venner fra Østlandet velkommen på nyttårsfeiring.
Tusen takk for følget i 2014, jeg er overbevist om at jeg har de mest trofaste, fineste bloggleserne av dem alle. Håper dere henger på i det nye året!
Godt nyttår kjære alle sammen!

Marthe Holien Bø6 Comments