Mørke, lune desember

Desember, den luneste, varmeste måneden. Men også den mørkeste. Noe som kan sees igjen her på bloggen. Med fulle arbeidsuker blir det lite lys igjen til å ta bilder. Nå er det bare tre dager igjen av biblioteksjefvikariatet mitt. Årets har sust avgårde i en rasende fart. Fra og med nyttår blir det blåst et friskt pust av nytt liv i bloggen, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å kunne sysle, pusle, male, style og ta bilder. Midt på dagen.
Her om dagen tok jeg meg en feriedag. Puslet rundt i huset, pyntet litt enkelt, laget mat som trengte lang tid i grytene.
Og tok noen bilder. I lyset.

Tusen takk til trofaste leser og følgere for at dere har fulgt meg dette året da jeg egentlig ikke har hatt tid til å blogge. Lidenskapen er allikevel så stor at en hverdag uten ville vært fattigere. Dere er utvilsomt med på å gjøre fine dager enda finere. Og i det nye året skal jeg vie dere mye mer tid og oppmerksomhet.
Ha en fin kveld!

Marthe Holien Bø4 Comments