Nye Bolig Pluss

Fredag er min fridag. Og fridagene kan ofte være litt hektiske, jeg har jo lyst til alt mulig. Men som oftest blir en av mine desidert favorittsyssler prioritert. Da tenner jeg lys, setter på litt bakgrunnsmusikk, hopper inn i den største strikkegenseren jeg har og setter meg godt til rette med et interiørblad i fanget. Hverdagsluksus, rett og slett. 
Nå relanseres mitt favorittmagasin Bolig Pluss, og se så fresht det har blitt! Jeg liker så godt gjenbruksfokuset som en gjennomgående i bladet. Og det er alltid supre DIY-tips som får kreativiteten til å blomstre.
Jeg er så heldig at jeg får gi mine lesere et supertilbud. Ved å følge linken HER får du tre utgaver av Bolig Pluss, samt den populære POV-lysestaken fra Menu (vet at den er utsolgt flere steder, så dette er en flott sjanse til å få fatt i den) til kun 149,- + 49 i porto (total verdi 672,-). 

Hva med å gi deg selv en fin gave til jul, som du i tillegg får glede av i det nye året?
Nå er helga her, håper den blir fin for dere alle sammen!
Marthe Holien Bø1 Comment