Noe nytt

To nye ting har flyttet inn i stua. Den ene er et resultat av gavmilde, fine venner som ga den interiørlidenskapelige 30-årsjubilanten gavekort på den lokale interiørbutikken tidligere i år. House Doctor-lampa som lenge har tronet øverst på ønskelista har derfor fått hedersplassen mellom takbjelkene, og der synes jeg den gjorde seg fint.
Og det beste er at den ga et veldig soft, fint lys. Jeg var redd at lyset kunne bli i det sterkeste laget med 7 lyspunkter, men med såpass lav watt som 18 ble denne helt perfekt i stua.

Den andre tingen er en tidlig julegave til meg selv fra bestefar og mormor. Jeg får alltid oppgaven med å kjøpe gave selv, da ingen av dem lenger har mulighet til å ordne dette selv. En fin ordning, og jeg passer alltid på å kjøpe noe jeg virkelig ønsker meg for pengene. Et deilig, stort skinn fra lokal villsau ble dette årets julegave. Og det beste er at jeg tenker på bestefar og mormor når jeg ser det.

Et lite hint av jul smyger seg inn i rommet når messinglysestakene har fått plass på bordet.

Trestjernen jeg laget i fjor kan såvidt skimtes på veggen. Den skal få være med på julefeiringa i år også.
Ha en strålende tirsdagskveld!

Marthe Holien Bø5 Comments