Smykkehemmeligheter

Vil du høre en hemmelighet? Jeg synes det er litt vanskelig med smykker. Jeg tror det skyldes en overdose den sommeren jeg jobbet i en smykkebutikk, der jeg galant (eller var det uelegant?) slengte både to, tre og fire smykker rundt halsen på samme tid. Det er helt fint det, men nå må du ikke glemme at jeg gjerne hadde alle fingrene fulle av ringer, samtidig som det enten glitret eller dinglet eller skranglet fra smykkene jeg hadde i øreflippen. Ikke noe less is more der, altså.
Denne smykkeoverdosen førte til flere år der jeg kun brukte øredobber, kanskje et kjede i ny og ne. Et armbånd eller to ved festlige anledninger, men ikke så mye mer.

Vil du høre en hemmelighet til? Fra første gang jeg så Bubble necklace fra Secrets by B ble jeg betatt. Smykkebetatt, rett og slett. Så lett, så organisk, så lekent, men samtidig elegant. Jeg kjente en gryende lyst til å bekle meg med smykker fra topp til tå igjen. Og da jeg etterhvert lærte å kjenne historien til gründeren og designeren bak Secrets by B, Benedikte, var det lett å klikke hjem disse hemmelighetene. Herlighetene. 

På bildet sees Three golden circles ear rings, Bubble necklace og Golden circles bracelet.
En siste hemmelighet? Jeg har blitt omvendt. Jeg har fått tilbake smykkelysten. Og det føles fint. Så tusen takk for det, Benedikte!

Innlegget er laget i samarbeid med Secrets by B
Marthe Holien Bø9 Comments