Bare tilsett anledning: høstkos

I helga satte jeg meg ned med en stor bunke blader. Noen interiørblader, noen livstilsmagasiner. I en lederspalte i sistnevnte type blad gjorde teksten meg nesten litt bedrøvet. Det var gjort et poeng ut av at november er en trist måned. "Den tristeste måneden i året", var det en som uttalte.
De som mener november er trist må hilse på min november. November er nemlig en av mine favorittmåneder. Hvorfor? Jo, for nå har jeg denne søte smaken av forventning på tunga. Det ligger en høytid og lurer i det fjerne. Fremdeles er den bare en forventning. Stresset og kavete førjulsbutikker er langt unna, og ennå kan vi senke skuldrene og nyte rolige høstkvelder. 
Når NIBs novemberutfordring har temaet bare tilsett en anledning, måtte min anledning bli høstkos.
For hva er vel bedre enn å finne frem en dyp skål med is, innta en varm sofa og planlegge den fine tida vi har i vente. Med senkede skuldre. 
Det er høstkos det.
Innlegget er sponset/laget i samarbeid med Diplom is

Marthe Holien Bø8 Comments