Den som var en katt...

Denne uka har jeg ferie, men jeg klarer liksom ikke lande. Hele tida er det noe som må gjøres, fikses, huskes på. Det er vel sånn det er hos de fleste.
Den som var en katt iblant...

I dag tvinger jeg meg selv til å ha samme innstilling som katten vår Linus. Slenge meg nedpå om jeg har lyst til det (resulterte i to timer søvn midt på dagen), spise når jeg er sulten (resulterte i is-fråtsing), leke når jeg finner det for godt (resulterte i heksehatt og heksenese på mens jeg lagde frokost til småjentene). Ta meg en tur ut, kanskje ikke for å jakte mus, men for å trekke deilig, frisk høstluft ned i lungene.

Og når det er vanskelig å finne roen er det noen ganger bare èn ting å gjøre. Ta med seg kjæresten sin ut på tur. Det gjør jeg senere i dag. Til Trondheim, til bursdagsfeiring, til hotell, til å endelig få oppleve det fineste hjemmet jeg vet om (allerede før jeg har sett det) Sees snart Keisere!
Sees snart Trondheim!

Marthe Holien Bø2 Comments