Liker, liker ikke

Det er rart hvor fort noen ting forandrer seg. Som for eksempel smak og stil. Hos meg er den i allefall i stadig utvikling og forandring, selv om visse elementer ligger godt forankra i uttrykket mitt. Og noen ganger klarer jeg rett og slett ikke bestemme meg...
Skuffeseksjonen i stua er en sånn av-på-ting. Liker jeg den, eller liker jeg den ikke? Flere ganger har jeg røsket ut hyllene, fullstendig klar for å flytte hele det store tremonsteret. Andre ganger omfavner jeg alt den rommer, hvor praktisk den er, det den tilfører rommet av varme og karakter. 

Nå er den kledd i høstdrakt, med sesongriktig tilbehør som gevir og jordfarger. Bort med rosa og pasteller. Er jeg på vei bort fra de fargene tro? Stadig i utvikling, nye favoritter, interiørforelskelser, fargefacinasjoner. 

Det er jo dette som er så gøy med interiør. Hvor tar det meg videre? 
Ha en fin tirsdag!
It's funny how quickly some things change. Such as taste and style. When it comes to myself, my style is constantly evolving and changing, although certain elements are rooted in my expression. And sometimes I simply can not decide …The drawer in the living room is one of those one-off things. Do I like it or not? Several times I ripped out the shelves, completely ready to move the large drawer. Other times I embrace everything it contains, how convenient it is, what it provides the room of warmth and character. Now it is dressed for autumn, with seasonally appropriate accessories like antlers and earth tones. Away with pink and pastels. Am I heading away from those colors? Constantly evolving, new favorites and color favourites. That's what´s so fun with interior. Where will it take me on?
Marthe Holien Bø7 Comments