#coty15 - copper orange

Sånn, da har jeg landet etter ukas fantastiske tur til Gøteborg. På torsdag var en gjeng norske og svenske interiørbloggere samlet i den svenske byen for å overvære Nordsjøs lansering av årets farge. 

De gamle fabrikkbygningene i Götafors var den perfekte rammen for eventet. Spekket med atmosfære, sjel og historier. 
Vi ble tatt godt imot av Nordsjøs hyggelige norske- og svenske team. Like boblende som boblene i glassene de serverte bød de på skikkelig feel good-stemning.
Inspirerede foredrag om storytelling og en interessant gjennomgang av Nordsjøs nye fargekart og konseptene de har jobbet utifra ledet til avdukingen av årets farge: Copper Orange! Helt i min bane, og gleden var stor da vi i etterkant av foredragene skulle få style fargen. Et stort rom med gamle stoler, planter, puter og andre rekvisitter stod klart for oss. Som å slippe løs en gjeng unger i en godteributikk.

Svenske Daniella Witte i aksjon. En stor inspirasjonskilde!

Jeg samarbeidet med Ann Merete, Terese, May Helen og Sarah, og inspirerte som vi var av foredragene bestemte vi oss for å ta historiefortellingen helt ut. Stylingen vår hadde tema ´nachspiel`, og det er tydelig at feiringen av årets farge gikk litt hardt for seg. Stol på veggen, jord fra potteplantene på gulvet, velta champagneflasker og søl på gulvet. Utrolig gøy, og ikke minst utfordrende når fem kreative mennesker med fem ulike stiler skulle samarbeide. 
En herlig gjeng som er utrolig fin å være sammen med. Tusen takk for en morsom stylingtime, jenter!

Linda, Henriette og Tonje stod for denne fantastiske stylingen. Jeg klarte nesten ikke slutte å se på den rå veggen, og lurer fælt på om vi har en slik vegg i låven på gården. Da flytter jeg i såfall inn i det rommet.

Årets farge gikk igjen på mange detaljer, også i smoothien.

Hele gjengen samlet. Krysser fingrene for at det blir flere samlinger med svenske og norske bloggere. Fint å bli kjent over landegrensene.

Kvelden ble avsluttet på Harrys, en brun, folkelig restaurant full av sjarm, detaljer, varme og god mat. Vi spiste, hevet glassene, lo og hadde det skikkelig koselig.
Inspirasjon. Påfyll. Avbrekk.
TAKK!
Alle bilder er tatt av fotograf fra Change the Agency. 
Marthe Holien Bø3 Comments