Eames-stoler i hus

Give aways på Instagram er en morsom ting, men jeg har allikevel ikke for vane å hoppe på hvilken som helst give away. Ikke fordi jeg ikke har lyst på nye, fine, fristende ting, men fordi jeg tenker at det er uinteressant for de som følger meg å se et repostet bilde. Men noe gjorde at jeg, to timer før fristen, repostet et bilde av fire fine Eames-stoler som @interior_magasinet og @vitranorge skulle dele ut til en heldig vinner.

Og den heldige vinneren ble meg. Hjelpe seg! Med god drahjelp fra trofaste følgere som stemte på meg har vi derfor fått fire nye stoler rundt bordet vårt. Tusen takk til de som bidro til at disse designskattene fikk komme hit.

Litt uvant er det, med så mye nytt. Uvant på en fin måte. Og de gamle tingene skal aldri vike, de må bare innfinne seg med å få selskap av litt nyere ting iblant. Det var den kombinasjonen, vet dere.
En travel periode har lagt seg, og da legger dessverre immunforsvaret seg ned også. Forkjølelse bekjempes fra senga, og film, brus og blader får være følgesvennene mine i dag. 
Håper dere er friske, raske og glade!
Marthe Holien Bø6 Comments