Granola og muffin til folket!

Jeg har flere diller her i livet. Kaffe, soloppganger, yoghurtnøtter, lukta av skog. Bøker med fine cover, klemmer, fletter og blomster. Også har jeg dilla på müsli, og norsk design. Og når jeg kan forene de to sistnevnte tingene, som jo egentlig ikke har så mye med hverandre å gjøre, fryder jeg meg enormt.

Flere kvelder i uka måles det opp nøtter og frø og havregryn og honning og eplejuice. Ut på en plate, inn i en stekeovn, og både titt og ofte går ovnsdøra opp fordi den rista, søte lukta av granola som brer seg på kjøkkenet gjør det plent umulig for den som går forbi å ikke naske med seg ei nøtt eller tre.

 
Og når det hele er ferdig og det kan serveres på et brett fra herlige Muffin&Marianne (sponset), da har jeg det fint. Det er utrolig morsomt å heie på norsk design, og da Heidi, en av to oslojenter som jobber som illustrører, designere og utviklere av egne produkt, spurte om jeg ville ta imot noen finfine ting så sa jeg selvfølgelig ja. Ting som rett og slett gjør meg glad.

 
Så nå spises det granola fra fine brett, mens vi forteller historier til barna om haren og fuglene og alle de forskjellige soppene i skogen. For designen gir meg lyst til å dikte og fortelle.

Noen som har lyst til å prøve granolaen som er en suksess hos alle fire i vår familie?
 
Du finner den her, hos Trines matblogg.

Nå er det faktisk helg hos oss. Langhelg, familie, venner og venter.
 
Det blir fint.
 
God snart-helg til dere!

Marthe Holien Bø10 Comments