G A N G

Juli tar meg og river meg bort fra Mac, innetid og blogging. Har du prøvd å blogge utendørs i steikende sol? Jeg har, og det eneste jeg ser på skjermen er mitt eget svette ansikt. Med 30 varmegrader utendørs kan det bli uutholdelig, spesielt for de små. Så etter en maleøkt ute på plenen i går trakk vi inn i skyggen, inn i gangen og bort fra sola for en stakket stund. 

Med maling på hender og ansikt står sola mi og viser frem den "nye" trekassa.

På veggen møtes gamle og nye generasjoner, både fra min og mannens side.
"Walking, I am listening to a deeper way. Suddenly all my ancestors are behind me. Be still, they say. Watch and listen. You are the result of the love of thousands" (-Linda Hogan)
 Fornøyd malejente.
Den gamle biedermeiersofaen kjøpte morfar på auksjon. Et fint minne om en morfar som ikke lenger er her.

Nettet passer biblioteksjefen ypperlig. Det er kjøpt hos Norway Designs Trondheim.

Dette blir mitt bidrag i NIBs juliutfrodring der de utfordrer oss til å vise personlighet i gangen.
Med en sofa som har reist langt og vært med på mye, en hjemmelaget trekasse, nettet som sier noe om jobben til vi som bor her og dongeriskjorten som nesten alltid er på (i en eller annen variant) synes jeg gangen gjenspeiler oss. For ikke å snakke om de to tullene, som jo er en høyst personlig bestanddel av hjemmet vårt. Det viktigste vi har.
God helg alle sammen, håper ikke varmen setter dere helt ut!