Uplanlagt bonushelg

Denne fredagen skulle starte med kidnapping av mannen på jobb. Men en kjedelig rygglåsning hos samme mannen stokket om på helgeplanene. Heldigvis.
For lang kjøretur til Bergen, ble byttet ut med to madrasser på verandaen. Iskaffe og yoghurtnøtter i bilen, ble byttet ut med hjemmelagde scones og norske jordbær i sola. Den fine bilsamtalen, den vi er så god på, ble like fin hjemme i eget hus.
Sushilunsjen ble byttet ut med tacofredag med to små jenter som endelig fikk være med på mamma og pappas årelange tradisjon. Flettede hender som mimret om studietid, forlovelsestid og planleggingstid mens de vandret over Torgallmenningen eller i smugene i Skuteviken ble byttet ut med førti tær krølla sammen i sofaen, under ei dyne og et prikkete pledd, samlet om en animasjonsfilm som var så skummel at hender allikevel ble flettet. 

Middag på  Colonialen ble byttet ut med snacks i sofakroken, en gitarklimprende mann, en bloggende frue. 

Og vi skal ha hele helga sammen, alle fire. Her, i denne sofakroken, og på verandaen og inne i teppehytter og ute i hengekøya og rundt kjøkkenbordet. 
For en bonus.
God helg! Og god bedring til mannen min…