Endelig uterom

Helt fra første gang vi diskuterte hvordan vi ville ha huset vårt, var veranda med utgang fra kjøkkenet høyt prioritert. I fjor, den første sommeren vi bodde her, var alt av utearealet pløyd opp til svære hauger med jord. Alt ble planert og fine murer ble bygget rundt om på tomta.

I vår kom endelig verandaen på plass. Den som har utsikt mot fjellene og elva… og en stor, rød låve. Over jorder og blomster… og et par nabohus.

Følelsen av å tråkke ut på en ny veranda og plutselig se gården fra en litt annen vinkel var utrolig fin. Døra står oppe fra tidlig om morgenen til seint på kvelden, og jeg nyter at innelufta vår blir like klar og frisk som lufta ute. Jeg nyter at det er kortere vei til verandaen enn det er til spisebordet vårt, og jeg nyter at jeg nesten kan strekke meg til kaffemaskina inne fra stolene vi har ute.
Her ute har vi oliventrær, tomater, markjordbær, fikentre, rosmarin og markblomster.
Vi har stoler fra Bloomingville, et bord fra loppis og en stubbe fra bak låven. Lyslenken er fra Granit, og har stått på ønskelista i flere år. Jeg unnet meg den i uteromgave.

Så om du leter etter meg i sommer er jeg sannsynligvis på verandaen.
Dette er mitt bidrag i NIBs utfordring med temaet uterom. Klikk på linken om du vil se flere fantastiske uterom. Jeg vet i allefall hvor jeg skal søke inspirasjon til utestua vi holder på å bygge.
Nyt sommeren, ja, for nå er den her på riktig!