The internet made me do it… igjen

Det meste henger litt sammen, gjør det ikke? Som at du starter å male veggen, så ser du at listene er gulnet, og når du tar av listene kan du likesågodt skifte gulvet (som du har tenkt på lenge), og når gulvet  skal skiftes må kjøkkeninnredningen taes, for det passer ikke til det nye gulvet.
Ja, riktig så ille er det ikke her, men det nye bordet vårt har ført til endel bivirkninger. Her om dagen klikket jeg hjem noen særs praktiske spisebrikker fra Keiserens Nye, og når jeg først trer inn i det universet (jeg prøver med vilje å holde meg unna til tider) så putter jeg ofte litt småtteri opp i handlekurven. 

Som dette nydelige (nydelige!) teppet fra House of Rym. Jeg falt for blåfargen, mønsteret og frynsene. Det var faktisk akkurat sånn jeg så for meg teppet da jeg klikket det hjem; slengt over Hay-stolen, klart for å tulles godt rundt kroppen.

Ser dere messingpotten? Den er fra HP Skjalm. Jeg drømmer stadig om standen til HP Skjalm, som jeg så under interiørmessen jeg var på i Danmark i fjor, og nå er et lite stykke Skjalm plassert på marmorbrettet.

Sammen med et deilig duftlys, hundekjeks og en rustikk potte fra Granit gir dette meg en liten dose interiørlykke en mandagskveld.
Ønsker alle sammen en fin ukestart!