Utestoler inne

Klokka er snart tre på dagen, og jeg har nettopp spist frokost. Ja, jeg vet det ikke er bra, og jeg er normalt sett helt avhengig av frokost, men når du har fått verandaen du har drømt om i to år, så glemmer du frokost og stikker heller og kjøper stoler, en mengde planter og tar en kaffe ute med kjæresten sånn bare for å få litt energi.

Disse stolene fra Bloomingville (fjorårets sommerkolleksjon) ventet nok bare på meg. Og de passer like godt inne som ute, så da skal stolene få fast tilholdsted rundt bordet i vintersesongen. 

Juksekopp på bordet, jeg har neimen ikke hatt tid til å lage kaffe i dag. Koppen er bursdagsgave fra en kjære venninne. Hun vet hva som gleder.

Den kraftigste, fineste, mest velduftende rosmarinen fikk bli med hjem, i tillegg til fikentre og klematis. Nå skal det bakes foccacia over en lav sko.
Det er så gøy å holde på med uterommet, og nå håper vi bare sola kommer til Stryn slik at vi får innviet stolene ute på verandaen i morgen, 17. mai.
Ønsker alle sammen en fin 17. mai, her gleder jeg meg litt ekstra til å hoppe inn i min splitter nye bunad, og til å kikke beundrende på mannen min, som også skal ha sin bunaddebut.
Nyt dagen!