Nytt på arken

Rommet med den beste atmosfæren her i huset er definitivt loftstua vår, som ligger i arken på huset. Med originale tømmervegger og de bredeste gulvbordene fra 1800-tallet er du omsluttet av en lunhet som liksom ikke kan forklares. Det er et rom du føler deg trygg i, akkurat som treet og dets naturlighet omfavner deg og passer på deg. 

Vi kjøpte en ny sofa til dette rommet da vi var ferdig med oppussingen. Litt på impuls, og litt fordi det var den eneste sofaen som passet sånn målmessig. Men den gjorde noe med rommet. Noe vi ikke likte.

Og selv om jeg er en smule lei paller, så har vi en midlertidig palleløsning her inne. 

En helt super sofa å sitte i en tidlig lørdagsmorgen, med barne-tv på skjermen og kaffe i koppen. Og smuglesing i interiørmagasinene mine.
Med gamle vegger, gamle gulv, gamle paller og gamle bord her inne, måtte det noe nytt og friskt inn. Pærevasen fra Ment var ment for dette rommet. Og ment for meg. Et friskt pust på veggen. Favorittbutikken har fått inn favorittmerket, det kan bli skummelt.
Ønsker dere en god søndagskveld, her skal denne ukas eneste fridag avsluttes med sjokolade og sofa. Her på arken.