Raushet i en pose

 Noe av det som er ekstra fint med å dra på bloggturer, er at man ofte kommer hjem med bittelitt tyngre koffert enn man hadde da man dro. Et stor pluss hvis du spør den ene halvparten av ektestanden her i huset. Mulig du får et mer lunkent svar av den andre. Men det skal sies, jeg har en veldig snill mann som heldigvis tilgir koner som går på putesmellen selv om de har inngått skriftlig avtale om putestopp ut året (ja, det ble med puter hjem fra Trondheim…) Men før dere får se hvilke puter som gjorde at jeg mistet det lille jeg har av puteviljestyrke, skal dere få se hva som ventet i gaveposene våre da vi entret bloggsuiten tidlig lørdags morgen under Trondheim Designevent.
JOIK var hovedsponsor, og ikke bare sørget herlige Leonore, jenta bak Joik, for at vi fikk bobler i glassene, men hun skjenket oss også de nydeligste duftlysene. Mitt, med duft av "strawberry and wine", lukter helt himmelsk. Og det er en underdrivelse. Såpene fikk vi fra Tine K.
Norway designs Trondheim ga oss en skikkelig gavepakke, med helsorte blyanter, bærenett og notatbok fra Design Letters, washiteip og kort. Marmor-telysholderen fikk vi fra Kremmerhuset.

Te fra Rom til Rom, honning fra jentene i Browns, kopp fra Sögne og "love is the new black" fra Norway Designs Trondheim. Gavekort fra Ting fikk vi også, og for det kjøpte jeg favorittmarmeladen fra Nicolas Vahè og karamellsjokolade. 
Nydelig, myk nattkjole fra Beach House Company og et fargerikt, fint tallerkensett til barn fra Ekobo ble også med i gaveposen. Førstnevnte allerede i godt bruk og i skittentøyskurven under fotoseansen, sistnevnte også i godt bruk og i vaskemaskina. Fint når man får nyttige ting som kan brukes.
Tusen takk til alle rause, fine mennesker der ute. Det er skikkelig fint å bli skjemt bort.
Og forresten, jeg har forsøkt å komme i kontakt med vinneren av gi bort´n jeg hadde sammen med Beach House Company, men forsøker èn gang til før jeg eventuelt trekker en ny vinner.
Vinneren er VIPS, uten blogg. Hurra! Ta kontakt på marthe.holien.bo (at) gmail.com.