Fortryllende Trondheim

Det er nesten så jeg ikke tror det, her jeg sitter og får bilder på mobilen fra mine trondheimsvenner, jeg kan nesten ikke tro det når jeg ser bilder av snø og føyk, at vi satt på toppen av Clarion forrige helg med sola som blendet oss, mens vi klinket champagneglassene sammen og strålte om kapp med kula på himmelen. Trondheim Designevent ble magisk.
 Med det som kjentes som den sterkeste medvinden kjørte vi fra Stryn til Trondheim på null tid, musikk og latter i skjønn forening, med høye forventninger til helga. Alle ble innfridd. Det var et fantastisk opplegg fra ende til annen, fra treretters middag sammen med Bengtgarden og Lottemora på Cafe Nyfiken på fredag, til boblefrokost på Clarion, inspirerende foredragsholdere, lunsj på toppen av Trondheim og en nydelig middag med gamle og nye venner, til slitasje av dansegulvet sent lørdag kveld. Smilet satt konstant klistra.

 Clarion anbefales på det vameste. Det ligger som et skip helt nede ved havna, og har både nydelig frokost og utsikt. Viktige ting, og best i kombinasjon.

Vi bloggerne møttes tidlig på lørdag og stemningen var høy fra første stund. Fantastiske, stappfulle goodie bag´er ventet på oss, og jeg ble nok en gang minnet på at finnes noen rause mennesker der ute. Deretter fikk jeg æren av å åpne foredragsbiten med et innlegg om "interiørtilståelser, før en gjeng særdeles inspirerende mennesker snakket om sin lidenskap og livsvei.

Takknemlig. For å ha møtt gamle kjente, for å ha møtt nye mennesker hvor kjemien sitter med en gang, for utfordringer, for smil, solnedganger og livsnytelse. For et lite avbrekk, inn i bobla.
Og som alltid etter slike turer bobler inspirasjonen omtrent over. Resultatet av dette ser du i neste innlegg. Og goodie bag-gledene vil også vises på bloggen etterhvert.
Ha det fint!