Å våkne i en hvit drøm

Fra første stund i huset vårt har jeg elsket å våkne her. Eller, kanskje det var en smule overdrevet, for jeg har ærlig talt ikke elsket å våkne klokka fem av litt for morgenglade barn. 

 Men glad har jeg vært, allikevel, for kombinasjonen kosete barn, en utsikt som slår det meste, duvende løvtrær som vinker dagen velkommen utenfor vinduet og det mykeste hvite sengetøyet gjør at oppvåkningen blir lettere. 

 Selv når hanen engang ikke har gløttet med øynene. 

Vi liker oss her, blant alt det hvite og myke og lette.

Har du også lyst til å omgi deg med det mykeste av det myke når du sovner og våkner, kan du legge igjen en kommentar her og fortelle hva de to nye modellene av sengetøyet Beach House Company heter, eller dele bildet mitt som du finner på instagramprofilen min @marsipanogsmilefjes. En av dere får velge dere et sengetøy fra The Beach House Company i valgfri farge. Som en takk for at dere kikker innom og for at dere gjør meg glad.
Her står lammelåret i ovnen og sprer gode dufter. 
Nyt palmesøndagen!