Tre, kork, pastell = jubel!

Kjenner du følelsen av å bli litt sånn halvveis i ekstase når du ser et nytt designprodukt? Jeg får noen ganger slike hang ups, og nå for tiden er min designdille definert av hengende lærreimer, kuler i tre, kork og pasteller.
Printic-bildene mine trives når små trekuler biter de over ryggen.
Det er vel ingen overraskelse at det er en dansk designer som står bak magasin- og kortholderen, og denne dama heter Signe Wirth Engelund. 

Kombinasjonen kork, grått, pasteller = herlig!
Her hos oss er magasinstablene store og jeg kaster aldri et eksemplar. Det resulterer i magasinbunker i bokhyller, under bord, i trekasser og kurver. Men jeg savner ofte å kunne se forsidene, det finnes jo så mange lekre. Nå er det problemet løst, og det er langbeinte Todd Terje som får stå fremst og sole seg i glansen denne gangen.

Jeg jubler når estetikk, kreativitet og funksjonalitet går sammen som fot i hose- sånn som i produktene til By Wirth. Keiserens Nye gjør produktene tilgjengelig for oss her i Norge. Hurra!
Jeg slenger dette med som mitt andre bidrag i den spennende utfordringen foto i interiøret hos NIB denne måneden. Massevis av inspirerende bidrag kan du se ved å klikke deg hit.
Sender et smil til alle som kikker innom!