Marsipan og smilefjes i KK Living

Januar var en hektisk måned. Ikke bare hadde jeg fått jobb som biblioteksjef og skulle starte opplæring, jeg hadde også blitt en av fem finalister i Vixen Award og skulle til Oslo for å feire. På toppen av det hele ringte superstylist og inspirasjonskilde Tone Kroken og lurte på om hun og fotograf Yvonne Wilhelmsen kunne komme å lage en interiørreportasje.
Jeg dro fra Oslo og Vixen, var hjemme halv ett på natta, og klokka seks neste morgen ble dyna slengt til side og ermene brettet opp. Saken skulle i KK og jeg trengte bare å gjøre klart kjøkkenet, soverommet og gangen. Reportasjen skulle ikke være så stor.

Klokka ble ni, huset var ikke ferdig, jeg hadde knapt hatt tid til å se meg i speilet. Tone Kroken ringer, "det finnes ikke leiebiler på flyplassen". Jeg måtte kaste meg i bilen, stressa, ikke klar, alt flyter.

Tone og Yvonne kommer hjem til oss og bestemmer seg for at dette må bli en KK Living-sak. Favorittbladet! Men stua ser ikke ut som den pleier, det henger masse ting rundt om kring som jeg føler er feilplassert, tegnerommet oppe har blitt samlerom for møbler i alle slags farger og fasonger. Ingenting er klart for at interiørmagasinet med stor M skal lage reportasje her.
Men bilder ble tatt, klær på slengt på i en fei, mascaraen likeså, mannen kom hjem fra jobb, barn ble dratt ut av barnehagedressene og inn i prikkeskjørtene.
Og nå er det her. Det er rart, men fint Og skikkelig, skikkelig stas!
Ja, og forresten, jeg har kjøpt ranunkler i dag.
God helg!