Foto i interiøret

Jeg synes det er vanskelig å innrede med personlige bilder i interiøret. Spør meg ikke hvorfor, det er jo få ting som er vakrere enn bilder av egne barn, minnerike blinkskudd fra bryllupsdagen, hverdagsøyeblikk fanget av linsa, gode venner i lystig lag. Men jeg får det ikke helt til selv. Merkelig nok.
Der har heldigvis Printic vært redningen. Små polaroidlignende bilder, små i størrelsen, satt sammen som en collage, har gjort at også vi har personlige bilder på veggene. Og bildene gjør meg glad! Det her er akkurat passe hverdagslig, uhøytidelig og lekent.

Jeg har dem flere steder, men akkurat på denne veggen gjør sovende barn, flettede hender, ranunkler i Købehavns gater, fjellturer og små jenter i besteforeldres badekar meg ekstra varm om hjertet. 
NIB spør hva som er vår måte å innrede minnerikt med foto i interiøret, og her er min måte. 
Ta en kikk her for flere flotte bidrag!