Bloggturer er toppen!

Når jeg tenker tilbake på noen av de aller fineste opplevelse mine i 2013, så er bloggturene helt i toppen. Messer, Bloggbliss eller konkurranser som er vunnet og ført meg ut på tur; å møte andre bloggere og interiørinteresserte er gull verdt. 
Lisbeth Larsen, meg og Nina Klæboe på tur til Tine K.

Henriette, meg og Stine med stinne Hay-poser på Bloggbliss i København.

Stine og Inger Lill på Bloggbliss i København.

Mye kjærleik på disse turene. Jeg og Linda ringforloves på Strøget;-)

Har du lyst til å oppleve denne gode, fine, sammensveisede følelsen som vi bloggere er så gode på å hente frem, så er muligheten bare en måned unna. Trondheim Designevent går av stabelen 26. - 27. april. Og programmet er fantastisk! Jeg gleder meg spesielt mye til å oppleve Andersen & Voll og Marte Marie Forsberg. Og selvfølgelig til å møte alle bloggerne, både gamle kjente og nye. 
Er du rask og bestiller i dag får du et knalltilbud på inspirasjonsdagen, overnatting, middag og fest i Trondheims spektakulære sky bar. Det vil også bli en bloggtur ut til magiske Stokkøya 27. - 28. april. Følg denne linken, og meld deg på. Og sjekk ut bloggen til Bengtgarden for utfyllende informasjon.
Jeg håper vi sees!