Fredag er fridag, en fin dag

Det her har vært slik en fin fredag. Tidlig opp, sitte rundt spisebordet med glade jenter og glad mann, bli hentet av enda gladere venninne. To trøtte mødre som bare innom butikken klokka ni på morgenen for å kjøpe iskaffe og den nye Polly-sjokoladen. Som kjører avgårde gjennom tunneler, der dukker en ny fjord opp, vi tar en bit til av sjokoladen. Bare èn. Eller to. Tre. 
Glad venninne holder på å bygge hus. Det blir spenstige farger på veggene, Tom Dixon-lamper, glass rundt trappa. Vi shopper seng og sofaer og lysestaker og tepper. Hviner og jubler, kan nesten ikke vente til vi sitter på verandaen hennes i andre etasje, nipper til chablisen og nyter fjordutsikten. Vi gleder oss sammen.  Jeg løper innom fire blomsterbutikker. I den femte finner jeg corokiaen. Måtte ha en til. Fine planten.

Hjemme igjen, fulle av energi, må bare innom huset som holder på å bygges. Vi hviner enda mer, stryker hendene over en fantastisk flott benkeplate på kjøkkenet, åh, for et kjøkken.
Barn og mann er i svømmehallen, jeg har denne rare energien inni meg som ofte resulterer i bilder på bloggen. En ny vase og en ny plante, alt det kan gjøre for utfoldelseslysten. 
Nå kan fredagen bare komme, godfølelsen er på plass, beina er godt plantet på stubben og jeg er klar.
Herlig fredag til dere!

vasen er fra Broste Copenhagen
lyset fra Tallow
blågrønne potten fra Elloh
kaleidofatet fra Hay
teppe fra IKEA
stubbe stjålet fra svigerfar, må huske og spørre om lov til å bruke den