Soveromsutfordring

Vi har ikke gardiner i huset. ikke i noen rom. Ikke på soverommene heller. "Ja, da bor de nok avsidesliggende til", tenker du. Neida, vi bor faktisk i et byggefelt. 

Vi har blitt vant til det (vi burde kanskje spørre naboen om det samme). Det å våkne opp til dagslyset på sommeren, er helt fantastisk. Og det å sovne i dagslys er en tilpasningssak. Vi har utsikt, men ikke så mye innsikt (vi har testet).

På gjesterommet er det heller ikke gardiner. Det bør kanskje vurderes. Eller, ikke vurderes: fikses!
Vi ønsker gjestene våre velkomne med lys, åpne vinduer og et rom laget med få midler. Hør bare her: pallene er funnet på låven, senga er vår gamle, fruktkassen er funnet på låven, bøkene er gamle bøker fra huset, lampa er laget av min kjære venn Christen, kortet på veggen har jeg fått av herligste Vibeke med bloggen Bengtgarden. Kanskje det er derfor jeg liker rommet så godt, her har jeg levd ut min gjenbruksånd til det ytterste. 
Dette er mitt bidrag i denne månedens utfordring hos NIB. Mange flotte soveromsbidrag har kommet inn, så leter du etter denslags inspirasjon må du sprinte over hit.
Nå er det hjemmelaget granola, House of Cards og beina i sofaen på oss.
Nyt kvelden!