Midtstuemakeover

Ser dere hvor i huset vi er?
For dere som kjenner bloggen og har fulgt meg en stund vet at jeg lenge har hatt et favorittrom i huset, nemlig midtstua vår. Der har det vært jentete og rosa og mintgrønt og sommerlig. Og det har vel sjeldent passet bedre med et pastellfarget interiør enn nå når vi har entret den første vårmåneden.

Men da skulle jeg plutselig få nok av pastelloverdosen, putehavet (ja, det v a r faktisk flere enn på bildet over), blomstene og det store bordet. Bordet fra stua har flyttet inn hit, det runde, mintfargede bordet har gått opp, og bordet oppe har trilla ned trappa. Helomvending med andre ord. 

Jeg trives faktisk like godt her nå. Har jeg blitt lei rosa for en stund? Kanskje det. Men kjenner jeg meg selv rett dukker den plutselig opp igjen. Enn så lenge koser jeg meg med spirende narsisser...
… og ny pute. Som denne fra Zilanila. Er det en ting jeg aldri har gjort, og helt sikkert aldri kommer til å gjøre igjen er å bruke så mye penger på en pute som jeg gjorde på denne. Men da jeg vant gavekortet hos Vakre rom på Instagram lovet jeg meg selv å unne meg noe jeg aldri ville gjort ellers. Og det ble dene puta. Vakker som få.

 Da jeg forandret i stuene hjemme innså jeg at vi ikke har et særlig stort behov for nye puter, så nå har jeg lovet meg selv (og mannen); ikke en eneste ny pute i hus i 2014. Mye tyder på at jeg har et snev av uheldig avhengighet når det kommer til firkanter fylt med dun.
Som dere skjønner, flere stuer har blitt nye, og snart får dere se de to andre. 
Hva synes dere, liker dere midtstua vår best nå eller da den var feminin og blomstrete?
Ha en super uke, alle sammen!