En s t o r vase og store forandringer

For en stund siden vant jeg en utfordring som Yvonne med den fine nettubutikken Vakre rom holdt på Instagram. Et stort gavekort gjorde at jeg kunne frakte noen fine skatter hjem til oss, og jeg lover dere; det er innmari gøy å shoppe når man ikke bruker egne penger. Knis! Butikken er like fin som personligheten til Yvonne, som jeg var så heldig å bli kjent med på interiørmessa i Bergen i oktober.
En av tingene som kom i den store pappesken her om dagen, var denne s t o r e Tine K-vasen. Vakker, alene på bordet, nesten som et statementsmykke i rommet. Nå gjenstår det å finne blomster som er lange nok til å fylle vasen. Forslag taes imot med takk.

Det er store forandringer i heimen om dagen også. Jeg har tiltrått rollen som vikarierende biblioteksjef, og dette er en jobb jeg vil gå inn i med stort engasjement. Fokus vil være der fremover. Å gå fra 0 til hundre merkes, og bloggen må forberede seg på ti måneder uten daglig brød og vann. Målet er at vanskjøtelsen ikke skal bli for stor, og at det skal komme jevnlige innlegg. Jeg elsker hobbyen min, virkelig, det er en stor lidenskap og en stor del av meg, så jeg forsvinner ikke.

Først familie, så jobb, så blogg. Fin prioritering, litt av alt.
Tusen takk for at dere stikker innom, selv i perioder der jeg ikke er så flink til å være tilstede for leserne mine.
Nyt uka!

Marthe Holien Bø22 Comments