Funklende ranunkler

De siste årene har jeg fått ranunkler av mannen min på bursdagen min, så jeg får alltid litt sånn bursdagsfølelse når de dukker opp. 
De fine, funklende ranunklene, fulle av lovnader om vår.
Bursdagsfølelsen ble ikke noe mindre av at en pakke ble levert på døra her om dagen. Og selv om bursdagen min er to måneder unna, ønsker jeg både ranunkler og pakker velkommen, en helt vanlig onsdag i februar. 

Pakken var fra Nordiske elementer og Anne Black. Disse vasene har jeg ønsket meg lenge, så det var en fryd å sette dem på det gamle bordet på loftstua og ønske de velkommen hjem.

De vakre Bloom-vasene er inspirert av mosen og de ville blomstene som vokser på skogens gulv. Poesi i form av en vase. Også de fargene da, skulle tro jeg hadde hatt en finger med i spillet når det kom til fargevalg.

Dette blir en lang vår, for inne hos oss er den allerede godt i gang. Deilig!
Nyt den lyse(re), fine tida vi er inne i!
God helg!
Marthe Holien Bø16 Comments