Unnskyld

I går løy jeg for 7625 mennesker.
Jeg sa til følgerne mine på Instagram at jeg hadde lagt ut et nytt blogginnlegg. Om grønne gleder. Det hadde jeg altså ikke. Eller, innlegget var skrevet og den oransje publiser-knappen hadde blitt trykket ned. Men noe skjedde og både bilder og ord ble borte uten at jeg fikk det med meg.

Beklager! Men her kommer i allefall bildene. Og ordene om mine grønne gleder. For det formerlig florerer av grønne ting i hjemmet vårt om dagen. Der jeg trodde jeg var rosa, har det vist seg at jeg i virkeligheten er grønn. Heldigvis opererer jeg ikke med regler når det gjelder interiør, så hvis det viser seg at jeg er grønn, så er det helt ok. Jeg skulle kanskje bare hatt litt mer av begrensningens kunst?

Eller kanskje ikke, for man kan vel ikke få nok av noe man liker? Grønt er jo så energisk, livgivende, friskt, og finnes i så mange herlige nyanser. I dag fikk jeg noen grønne vekster i hus som virkelig er vårtegn for meg. Grønne gleder, som dere skal få se i neste innlegg.
Ønsker alle en fin kveld! Her blir det scones når mannen kommer hjem fra skitur. Nam, nam!

Marthe Holien Bø13 Comments