God helg

Med midtstuebilder i vårlige pasteller ønsker jeg dere ei god helg. Jeg skulle kanskje heller vist dere et bilde av mannens interiørbidrag i huset for tiden: et rødt, hvitt og blått flagg som er montert over TV´en.
Med mannens to brødre som kjemper om OL-medalje er spenningen ekstra tilstede i heimen om dagen. I dag har vi hatt svigers på åpningsseremonimiddag, og snart vinker vi dem avgårde for å heie frem sønnene sine i Sotsji. Jeg sier også "hei, og på gjensyn" til mannen min, som skal være hjemme, men som helt sikkert vil være litt fjern de neste seksten dagene.
Jeg er også engasjert. Hjertet galopperer, jeg får en enorm trang til å rydde og organisere og gjøre alt annet enn å se på løpet. Noen ganger blir det i overkant spennende når svogerne mine må frem med børsa for å treffe fem blink. Da trekker jeg ofte ut hit, til midtstua, utenfor fjernsynets rekkevidde.
Men mannens rop og hoi rekker uten problem gjennom husets alle rom, så jeg får nok med meg resultatene åkke som.
GOD HELG!
Og dere, jeg har figurert i Fylkesmagasinet, et gratisblad som kommer i postkassa til alle i Sogn og Fjordane. Ta en titt her, om dere vil.