Siste uka

Tirsdag,  smånervøs i et lite fly mellom fjell og over daler, inn i en taxi, hodet virrer forvirra fra side til side, uvant med alle lysene og lydene. Den varmeste velkomsten i løkkaleiligheta, hos min kjære forlover. Her jeg slapper av som best. Alltid med lave skuldre.

 I allefall nesten. Onsdag, Vixen (tusen, tusen, tusen takk for stemmer, det kom meg for øret at det var m a n g e), våkner med store sommerfugler i magen, og de formerer seg utover dagen, blir voldsomme, flaksende og mange.

Roer meg ned når jeg møter fineste Svenngården, Siljevaniljeis, Eye on details og Designlykke. Vi setter oss i Edderkoppsalen, på stoler merket med "finalist". Så rart, angår dette meg? Jeg hvisker til Henriette: "Håper du har tenkt på hva du skal si når du mottar prisen". Og den vakre, inspirerende Designlykke vinner hele sulamitten. Så velfortjent, hurra for deg!

Torsdag, lang frokost, kos med Mathilda, fadderbarnet mitt som er så langt fra meg i avstand, men så nær i hjertet. Boller, kaffe. Så Villa Paradiso, videre til neste middag, trikk, Frogner, sterke vennskap.

Fredag, mot Toten, hjemme, mamma og pappa. Avslapping, tantebarn, jeg koser meg. Søndag, hjertet blir enda litt større, enda fullere av kjærlighet, da jeg blir fadder for fjerde gang. Nå til en staut nordlending ved navn Alfred. Fine Alfred. Glede og vemod når jeg får henge med de beste. De som er altfor langt unna.

Rister meg hjemover, piloten beroliger oss, vi skal lande trygt. Natta har kommet når hjulene treffer bakken, jeg sover noen få timer. Stort besøk venter, og mandagen blir en av de mest inspirerende dagene jeg har hatt. KK Living er på besøk og jeg kjenner hverken trøtthet eller sult. Drikke glemmer jeg visst også å gjøre. 
Sånn er det med lidenskap.