Nyttårsgave

IMG_5521.jpg
I jula fikk jeg en lystig melding fra min favorittype i Trondheim, Keiserkristian, der han gratulerte meg med jobb (ja, jeg har fått jobb, hurra) og sa at det ville dukke opp en gave fra Broste Copenhagen og Keiserens Nye. En gul duk, stod det i meldingen.
Oj, en gul duk, tenkte jeg… Jeg synes gult er en skummelt farge og ble umiddelbart litt skeptisk. Det er ikke ofte jeg tar imot gaver og sponsede ting her på bloggen, så når jeg en sjelden gang sier ja vil jeg jo gjerne skrive et innlegg om det. Men dette var en gave, og jeg beroliget meg med at jeg ikke trengte å skrive om den om jeg ikke likte duken. Gul duk, liksom, den ville helt sikkert skrike etter oppmerksomhet.

 

Åh, men den var jo så fin! Jeg ble rett og slett letta da jeg åpnet pakken. Duken var i den fineste gulfargen jeg vet om, mot sennep og oker. Min nye favoritt fargekombinasjon er faktisk mint og sennep. Det høres litt spesielt ut, men jeg synes det er en spennende kombinasjon.
Nå lyser duken opp kjøkkenet vårt og bringer vårstemning og lys inn i det tømmerkledde rommet. Siste rest av jul, den hvite, nydelige amaryllisen, nekter å gi slipp, og står stolt og livsglad i en gammel melkeflaske. 
Og jobben? Jeg har fått fast jobb som bibliotekar, men skal de første 10 månedene vikariere som biblioteksjef. Spennende, nytt, utfordrende, fint. 
God tirsdag til alle som er innom!