Den som venter på noe godt...

IMG_5453.jpg
... ventet helt til jula 2013. Sånn var det i allefall for min del. Jeg har tidligere "skrytt" av at vi ikke har kjøpt en eneste ny stol til hjemmet vårt, men nå kan jeg ikke lenger bruke den strofen. Men det gjør meg egentlig ingenting, selv om jeg er bruksentusiast. Det var det med denne kombinasjonen nytt-gammelt, da. 
Mamma har ikledd seg det samme rødrutete, side juleskjørtet siden jeg var liten, men i år hadde hun og pappa i tillegg dratt på seg spanderbuksene. Spanderbukser med store, gode lommer. Dette resulterte i at vi i jula kunne spleise tre About a chair-stoler fra Hay med et par stoler jeg har funnet på gården, samt en gammel bygdekino-stol. Gamle møter unge, og matchen er helt super, spør du meg.

 Og stolene har en super sittekomfort. Siden bildene ble tatt har alle tre fått myke skinn, og jentene våre er så søte når de nesten blir borte i de dype stolskallene. Produktene fra Ment er store favoritter her i huset, og gleden var stor når jeg kunne pakke opp en nydelig, unik vase og tilføye samlingen. Og enda litt finere blir den når jeg vet at den er fra min beste venninne.

Jeg føler meg mer hjemme enn noen gang i huset, og den ordentlige  hjemmefølelsen har virkelig satt seg. 

Det er spennende å utforske og prøve ut sin egen stil, legge til noe nytt, se det gamle i et nytt lys. I et nytt, deilig januarlys.
Ønsker dere ei god uke!