Blanke ark på kjøkkenet

IMG_4971.jpg
 I dag har jeg har kastet et juletre ut av stuevinduet, jeg har sopt enorme mengder granbar, jeg har krøllet sammen røde duker og nøysomt pakket ned gamle juletrekuler i pappesker. 
Velkommen 2014!

NIB kjører i gang det nye året med en utfordring som har fått det passende navnet "Blanke ark på kjøkkenet". Her er mine kjøkkenbilder. Av rommet vi er så glad i.
Vi har vel alle behov for blanke ark innimellom. Mine ark har blitt blanke av en stor bestilling hos iHerb og nye spisestuestoler (som dere snart får se). Det er alltid deilig med følelsen av en ny start, og jeg skal forsøke å starte 2014 på best mulig måte. Ved å si tusen takk til dere! Tusen takk for at dere kikker innom, for at dere legger igjen fine ord, for at dere gjør blogging til en fantastisk morsom hobby og for all rausheten dere viser meg. Tusen takk!
For flere inspirerende og mangfoldige kjøkkeninnlegg, titt innom NIB sine sider.
GOD HELG!