Velkommen hjem!

IMG_5342.jpg
Tidligere i høst holdt jeg et foredrag for unge i etableringsfasen hvor jeg snakket om å innrede på budsjett- noe vi selv har gjort. Et av mine tips var å skrive ønskelister og be familie gå sammen om gavekjøp om man ønsket seg noe litt dyrere, en spesiell interiørskatt. Selv om jeg elsker gjenbruk er det fint å krydre med noen nye ting. Og ønskelisteskrivinga gav virkelig resultater denne jula.

En Eames-gyngestol har stått på min ønskeliste i mange år. Og da jeg fikk prøvesitte den hos Kaspara for noen år siden, og fant ut at den var like behagelig å sitte i som den var fin å se på, var jeg solgt. Mannen hvisket meg i øret at dette er en reproduksjon, så det må vi ha på det rene her. 

Og den fine trådkurven fra Ferm Living har jeg holdt i hendene mange ganger, senest på Illums i København, men hver gang har jeg latt den stå. Og jeg har latt folk få høre om det såpass mye at broren min med familie i år ikke så annen råd enn å gi meg den i julegave. Tusen takk!
Vi har en av de mest avslappende romjulsdagene som vi har hatt i voksen alder. Vår første jul i eget hus, hvor vi trasker over tunet og får mat av svigermor, har late dager med filmer og bøker i sofaen og går i pysj så lenge vi kan.
Håper alle har deilige dager og nyter jula!

Marthe Holien Bø8 Comments