Etterlengtet besøk

Denne helga får jeg etterlengtet besøk av tre nære venner fra øst. Det er dette hverdagssavnet som er verst med å bo langt vest. At man ikke bare kan stikke innom for en kopp kaffe, tilfeldigvis støte på de på butikken, ta en spontan kinotur og følge opp hverandres barn.
Men jeg har venner som kommer. Som tar den lange turen gjennom daler og over fjell. Som prioriterer meg, selv om de har tre barn hver, studier, jobb, sin hverdag som krever mye av dem.

Så i dag pynter jeg litt. For vennene mine. Som skal få de lengste klemmene og mest mulig avslappning og kos her i helga. Det er det minste jeg kan gjøre, når de gir meg den enorme gleden av å få besøk av dem. 
Snart helg, håper den blir fantastisk for dere alle! 
Og du, husk å stemme på din favoritt i Vixen Award. Det er en lang stemmeperiode, så jeg tillater meg å minne dere på det. Trykk på bildet under her, eller på bildet på siden av bloggen. Jeg har fått så mange fantastiske tilbakemeldinger etter at semifinaleplassene ble annonsert, og det gjør meg utrolig glad. Tusen takk for alle stemmer, det betyr så mye!

Marthe Holien Bø9 Comments