Semifinalist i Vixen blog awards

Nå har jeg så innmari mye jeg har lyst til å fortelle dere, men jeg får ta en ting av gangen. Først må jeg rope ut et gigantisk hurrahyl. I det store hylet vil dere høre både forvirrelse, overraskelse og enorm glede.
Jeg fikk nemlig en svært glad og fin mail i dag med nyheten om at Marsipan og smilefjes-bloggen er en av semifinalistene til Årets interiørblogg i Vixen blog awards 2013. Det er stort. Utrolig stort!

Dette gir motivasjon, bloggelyst og store smil, så da måtte jeg frem med kameraet i full hast mellom jobb og barnehagehenting i dag. Jeg har funnet ut at brunt, sennepsgult og gull kler huset vårt. Tror det er tømmerveggene sin skyld. Jeg er egentlig mer pastell av meg, men kjenner at jeg liker disse tonene veldig godt. Derfor har jeg kledd stua i høsttoner og kjenner at jeg trives bedre enn på lenge her inne.
Lerkestjernen jeg laget til jul i fjor er hengt opp, hyasintene har fått bo i en kopp og den fine Hay-puten jeg kjøpte i København i sommer venter på at noen skal lene seg mot den og nyte sofatid. Tror den noen  blir meg. Og apropos København; det er noen titalls sommerfugler som boltrer seg i magen min om dagen, jeg skal nemlig på tur til København og Nord Sjælland på mandag. Hint: interiør og design, nordisk jul i Tivoli, nye opplevelser og fem bloggjenter på tur.
Forteller dere mer iløpet av helgen. Og dere? Hvis dere forærer meg en stemme eller to i Vixen blog awards hadde jeg blitt så glad. Man kan stemme èn gang i døgnet frem til 31. desember.
Trykk på bildet over, så kommer dere direkte inn til avstemmingen. På forhånd, tusen millioner takk!

Marthe Holien Bø23 Comments