Tre-aktivitet for to

IMG_4647.jpg
Syk storesøster. Pjusk mamma. Syk storesøster som kunne sett på tv hele dagen. Pjusk mamma som kunne gjort det samme, men som bærer på en samvittighet overfor syk storesøster.
Sånn var vår dag i dag. Vi trengte en aktivitet. En fin, lett aktivitet som vi rask kunne se resultatet av. Jeg husket det fine treet jeg så inne hos Lite hi og lot meg inspirere av dette. Et glass til å lage sirkler, en Kaspara-stjerne som mal til nettopp stjerner og noen enkle trekanttrær senere; vips, vårt eget lille førjulstre.
Både syk storesøster og pjusk mamma følte seg med ett bedre da vi pyntet gangen med treet vi hadde jobbet hele formiddagen med, og vi gledet oss stort til å overraske frisk lillesøster og arbeidsom pappa senere på dagen.

 Et friskt pust i gangen. Og det virker som det har kommet et lite friskt pust på oss som bor her også.
God onsdagskveld!