Keiserlige bursdagsgaver del 1

IMG_4403.jpg
Nå er det litt over ett år siden de flinke gutta i Keiserens Nye startet nettbutikk. Og som dere sikkert har merket, er jeg overbegeistret for det disse gutta har fått til. Jeg heier litt ekstra på Kristian og Lars. Når noen har bursdag må det selvfølgelig kjøpes gaver. Og den fineste gaven jeg kunne gi keiserne på deres ettårjubileum var en liten handlerunde i den inspirerende og svært likandes nettbutikken deres. 

Og her henger den, den fineste mintgrønne lampa fra nederlandske Snowpuppe. Herlig design, annerledes, rar og moderne. Akkurat det stua vår trengte. Gratulerer med dagen flotte keisere, håper dere liker bursdagsgaven deres.

Kristian og Lars fortjener selvfølgelig mer, så lampen lå ikke alene i bartepakken. Stikkord: noe fra Finnsdottir (endelig), noe av marmor, noe av papir, noe til kjøkkenet og noe til å tørke munnen med etter et deilig høstmåltid.
Dere skal selvfølgelig få se alt. Hurra for keiserne!
Mannen likte den også.
Og jeg ble ikke sponset, ikke av mannen en gang, bare liker å heie.