Høstkos

IMG_3760.jpg
Vi har hatt ei super høstuke her i Stryn. En liten liksomhøstferie med planleggingsdager, besøk av søsken og svigersøsken, tanter og gamletanter, lange middager, kanelboller, kaker, frisk høstluft, utflukter til fjells med bakst og varm drikke i sekken. Sånne dager man lever litt ekstra lenge på. 

Og vi har tatt turen ned i låven igjen, båret med oss fulle favner med ved, latt flammene varme stua. Det er noe helt eget med den varmen du får fra vedfyring. Levende varme, liksom.

Skinn får komme inn i interiøret igjen, og vi blir så døsne av all varmen at vi ikke kommer oss opp fra sofaen, men bare blir liggende som slappe slips resten av kvelden. Og vi gjør det med god samvittighet. 

Jeg kjenner jeg blir ekstra glad i huset vårt om høsten. Tømmerveggene kler årstiden. Fjellene rundt oss er magisk vakre. Hurra for høsten!
Ha strålende høstdager godtfolk!
Marthe Holien Bø8 Comments