Tusen takk!

IMG_2300.jpg
 Kjære dere, stjernene mine, som stemte på mitt bidrag i NIBs semptemberutfordring og bidro til at det store, gamle huset vårt med alle dets beboere, venner og firbeinte kommer til å bli Stryns varmeste, luneste mest innbydende kose-seg-etter-en-skitur-hus i vinter.

Jeg vil invitere dere alle og enhver på en varm kopp te og be dere innta sofaen, helst med tjukke sokker på beina og fyr i peisen. Eller kanskje det passer bedre med en iskald solo og bare føtter. Vi vant nemlig ett års gratis strøm. Fantastisk! Og kjærkomment...
Jeg vil at alle som stemte på meg skal komme hit å nyte. Det er jo deres fortjeneste. Tusen takk!
Kanskje vi tar en frokost i husets ark. Det gamle rommet med de brede tregulvene og mye sjel i tømmerveggene. Det rommet som du kan se både elva og fjorden. Der det er så god atmosfære. Men som vi bruker altfor sjeldent. Her er det plass til dere.
Eller kanskje en lunsj passer bedre? Jeg slenger ihop en salat mens vi står tundt kjøkkenøya og skravler.
Bli en stund så utnytter jeg restene, steker litt laks og lager en sen middag.

Det skal være stoler nok til mange.

Til mine langtveisreisende bloggvenner rer jeg opp på toppen av europallene.

Tusen takk, dere er rett og slett amazing!