Mollie Makes Home edition

DSC_5831.jpg
I sommer fikk jeg en hyggelig forespørsel fra Mollie Makes UK om jeg ville bidra med noen bilder fra hjemmet vårt i en egen home edition av bladet. Og det ville jeg selvfølgelig. 
Hoppende glad ble jeg faktisk, selv om jeg satt fastspent i en bil, som igjen stod fastlåst mellom flere andre biler på ei ferje midt ute på Sognefjorden da forespørselen kom. Men hoppe gjorde jeg, for, akk, så stas.
Her er noen av bildene jeg sendte Mollie Makes. Jeg har også fått lese teksten, der det blant annet fremkommer hvordan jeg dro gravidkortet og fikk Rasmus og onkelen hans til å bære det mintgrønne bordet vårt laangt (etter hard argumentering for hvorfor dette bordet måtte bli med oss hjem). Søtt.

Noen velassorterte bladkiosker har den engelske utgaven av Mollie Makes. Jeg tviler på at Narvesen i Stryn er en av dem, men det kan bestilles her. Du kan også lese og se bilder her
Dette var en morsom opplevelse som jeg er glad for å ha i minneboka. 
Alt denne fantastiske bloggverdenen tar meg med på. Jeg er så takknemlig og glad!

Marthe Holien Bø15 Comments